Mintás, klasszikus ruhák, melyek alkalmi ruhának is kiválóak

Alice Lee tette közzé ekkor:

 

Általánosságban elmondható, hogy a nők rajonganak az elegáns ruhákért. Hiszen ki ne szeretné magát csábosnak, nőiesnek és csinosnak érezni egy jól megválasztott ruhában?! Sokszor azonban fejtörést okozhat a tökéletes ruha megválasztása. Itt most nem csak a kényelemről lehet szó, hanem az alkalomról is, ahol viselnénk azt. Nem célszerű túlöltözni és kiríni a tömegből, de illetlenségre utal az is, ha valaki nem az eseménynek megfelelő jelenik meg. Akkor mégis mi lehet a megoldás? Hát persze, hogy az arany középút. Azaz válassz egy olyan ruhát, mely elegáns, nem nagyon hivalkodó, de nem is tűnsz ki vele túlzottan a többi vendég közül. Ha most kétségbe vagy esve, hogy mégis hol találhatnál egy megfelelő ruhát magadnak, ne aggódj, hiszen a SOJO mintás és alkalmi ruha oldalán több száz gyönyörű modell között válogathatsz kedvedre!

Ha szereted a csőszoknyád, akkor egy testhez simuló szolid mintás ruha, tökéletes lehet számodra, mondjuk egy céges rendezvényen vagy egy üzleti vacsorán. Ha nem félsz megmutatni formás alakodat, akkor ne is keresgélj tovább. Ez a stílusú alkalmi ruha viselhető az irodában is, így nem kell munka után hazarohanni és átöltözni. Jól néz ki körömcipővel és csizmával is.

Inkább egy mintás rövid ujjú ruhát keresel, ami kevésbé testhezálló? Egy fekete alapon virágmintás ruha remek választás lehet bármilyen jellegű rendezvényre. Ha egy üzleti ebédre vagy egy baráti vacsorára igyekszel, nem kell tovább keresned az ideális alkalmi ruhát. Viselhető körömcipővel, bokacsizmával és hosszúszárú csizmával is.

Eljegyzési bulira vagy esetleg egy színházi előadásra vagy hivatalos? Egy csodálatos pin-up stílusú alkalmi ruhával az esemény fénypontja lehetsz. A csipke felsőrész és a szoknya csipke betétje bámulatosan romantikussá teszik az amúgy klasszikus ruhadarabot.

Tetszik a harang alakú szoknya? Válassz egy bővülő szoknyás, geometriai mintás ruhát, melyben többféle jellegű eseményen is megjelenhetsz. A karcsúsított derékszabásnak köszönhetően csodás alakot varázsol viselőjének. Bámulatos lehetsz benne egy csinos körömcipővel és bármilyen stílusú táskával párosítva jól néz ki.

Minden alakon szuperül mutat egy egyenes fazonú alkalmi ruha, melyet viselhetsz üzleti megbeszélésén vagy ebéden, de akár egy családi vacsorán vagy évfordulón is. A szolid színű ruhát, apró virágminta hímzések teszik különlegessé.

Ha még te sem vagy biztos abban, hogy milyen stílusú, színű vagy fazonú ruha lenne számodra a tökéletes, látogass el a SOJO női ruha oldalára és találd meg álmaid ruháját hihetetlenül kedvező áron!

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni