Hogyan vészeld át a tél leghidegebb napjait?

Alice Lee tette közzé ekkor:

Női hosszú ujjú felsők és a garbók, amik téged is felmelegítenek

Január az év leghidegebb hónapja. Hogyan is vészelhetnéd át ezt a szörnyű ködös és fogcsikorgató hideget? Naná, hogy egy meleg női hosszú ujjú felsőben. Itt a nagy téli leárazás, miért ne szereznél be még néhány kényelmes női felsőt és garbót?! Ha pedig még nem tudod, hogy hol is találhatnál rá a tökéletes ruhadarabra, ne keress tovább! A SOJO oldalán több száz divatos és praktikus női felső közül válogathatsz! Most pedig nézzünk meg néhány trendi gardróbot, mely nem hiányozhat senki ruhatárából sem!

Honnan is származik a garbó és miért lett ilyen népszerű? A garbó egy magasított nyakrésszel rendelkező női felső. Rendkívül praktikus darab, hiszen egy meleg pulóver és egy védelmező sál kombinációja. Télen tökéletes viselet a kabát alatt. Egyesek szerint a titokzatosság, mások szerint a lázadás egyik szimbóluma lehetne. Eleinte csak a férfiak használták, később a nők is. Az 1940-es, 50-es években Greta Garbo-nak köszönhetően vált a nők egyik kedvenc ruhadarabjává. Nézzünk hát néhány szuperkényelmes garbót, melyben te is elegáns lehetsz!

A fekete garbó az egzisztencia egyik ismert stílusjegye. Az 50-es években robbant be a köztudatba és azóta is hihetetlenül népszerű. Egy olyan női hosszú ujjú felső, mely a felvilágosult és erős nő ismertető jegye. A férfiak körében is igen kedvelt ruhadarab, gondoljunk csak Steve Jobs-ra, akinek több száz egyforma fekete garbója volt. Univerzális viselet, hordható szoknyával és nadrággal is. Bármilyen színű ruhadarabbal és kiegészítővel jól néz ki.

Ha szereted az olyan női felsőket, melyek hosszított fazonúak és ruhának használhatók, ugyanakkor meleg garbó nyakának köszönhetően nem kell sálat sem venned, el ne szalaszd a kötött női hosszú ujjú felsőt, magasított nyakkal. Viselheted akár övvel, akár anélkül is. Szuperül néz ki egy magasszárú csizmával.

Amennyiben szereted a mintákat, neked találták ki a virágmintás női felsőt, garbós nyakrésszel. Színt vihetsz a komor téli napokba. Farmernadrággal és szoknyával is trendi viselet, melyben garantáltan felvidítod a kollégákat.  

Ha pedig egy rendkívül elegáns női felsőt keresel, válaszd az aszimmetrikus garbós nyakú női hosszú ujjú felsőt, melyben megjelenhetsz egy üzleti vacsorán vagy akár egy eljegyzési partin is.

Itt a leárazás, ne hagyd ki te sem az év legjobb akcióit! A SOJO női felső oldalán elképesztő ajánlottak várnak téged is!

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni