5 trendi kabát a téli napokra – férfiaknak

Alice Lee tette közzé ekkor:

A férfiak általában könnyebb helyzetben vannak, ha divatosságról beszélünk, mivel nekik egy fokkal egyszerűbb trendi ruhát venni. A 2019-es évben a férfi kabátdivat nem sokat változott, a színek például még a szokványosak – kivéve annál, aki ki akar tűnni. A többiek a fekete és a barna árnyalatait nagy biztossággal viselhetik, így nem kell ezen sem nagyon törni a fejüket.

Az alábbiakban olyan kabátokat mutatunk be, amelyek teljesen jól idomulnak az idei trendekhez, és amelyek a legtöbb ugyanolyan jól állnak. Ezek a férfi dzsekik és kabátok egy webshopból kerültek hozzánk, és mind megrendelhető, akár még karácsony előtt megkaphatod őket. A SOJO.hu divatáruház jelentős kedvezményekkel és kuponokkal várja az érdeklődőket, csekkold le te is!

Következzen tehát hat kiválasztott kabát, amelyek mind egy-egy irányzatot testesítenek meg, és ezekkel nagyjából körül is írható az ide férfi kabát divat.

Vastag béléses műbőr kabát, gallérral.

Ezt a darabot elsősorban hiú férfiak számára ajánljuk. Érdemes megnézni, hogy milyen jól néz ki a kabát maga, és noha PU bőrből készült, remekül fest szinte minden körülmények közt. A gallér, ami azért elég feltűnő, és sok macsó férfi túlságosan kirívónak találna, levehető, sőt maga a gyapjúbélés is kivehető, így akár őszi-tavaszi átmeneti kabát is lehet belőle. Szuper darab, vess rá te is egy pillantást!

 

 

Hosszú kabát

A hosszú, viharkabáthoz hasonló kialakítású kabátok továbbra is hódítanak mind a hétköznapokban, mind a kifutón. A képen is látható darab egész szépen mutat, igaz, a karcsúsított kialakítás miatt mackósabb pasiknak nem ajánlott a hordása. A színválaszték kellemes, nem olyan kirívó a külleme a kabátnak. A poliészter-pamut keverék mosógépben mosható.

 

 

Pehelykabát – a leghidegebb napokra

A pehelykabát az egyik legnépszerűbb kabát-típus a férfiak között. Mivel általában ők végzik a hólapátolást és hasonló tevékenységeket, ezért fontos, hogy legyen jó meleg pehelykabátjuk. Ha még abban járhatnak az utcán is, akkor még fontosabb is, hogy legalább jól nézzen ki. A lentebb látható pehelykabát tökéletesen jó védelmet nyújt, a csuklyája vastag és melegen tartja mind a tarkót, mind az arcot. A három elérhető szín közül könnyen választhattok megfelelőt.

 

 

 

Bélelt viharkabát

Ez a csinos kis kabát biztos jól áll a kedveseden – legalábbis, ha nem túl mackós. Aki szeretne télen is egy kicsit komolyabban kinézni, de nem szeretne vászonkabátot felvenni, a képen látható hosszú szabású plüssbársony kabát tökéletesen megfelelne. A színválaszték kielégítő, természetes, kellemes, úgynevezett földszínek közül lehet választani – ezek a színek minden pasinak jól állnak.

 

Hosszú pehelykabát

Ez már csak egy lépés az Északi-sarktól! Az a kabát, amit alább láthatsz egy hosszított, magas nyakú pehelykabát, amiben úgy el lehet bújni, hogy az már nevetséges. Ezt a kabátot elsősorban azon „fagyosszent” férfiaknak ajánljuk, akik tényleg fázósak és szeretnek jó melegben lenni egész nap. Minden olyan munkakörhöz ajánlott, ahol sokat kell kint ácsorogni a hidegben. A színek, amelyeket választhatunk, teljesen korrektek, a kabát mosható, és kellőképpen tartós.

 

Záró ajánlások

Mivel mostanában a tél meglehetősen változékony, nem biztos, hogy egy meleg kabát elegendő: érdemes lehet esetleg megpróbálni egy közepesen vastag, vagy éppen kivehető bélésű kabátot is beszerezni. A bevezetőben említett honlapról nyugodtan lehet rendelni, és érdemes is! Amit még tudunk ajánlani, az néhány jó kis cipő lenne: itt találhatsz csinos férfi oxford cipőket is.

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni